Cloud - Amazon Web Services


Amazon Web Services je globálny leader v oblasti public cloudu, ktorý poskytuje IT platformu (IaaS, PaaS alebo SaaS) so širokou škálou špecifických služieb (OS, DB, APP a pod.) a fakticky neobmedzenými možnosťami v oblasti výpočtového výkonu a úložiska.

V prípade záujmu o túto technológiu alebo konzultáciu sa nám ozvite na

info@whatisit.sk

Cloudová stratégia

ICT &Cloud stratégia je metodika, ktorá bude zákazníka sprevádzať procesom transformácie IT/infraštruktúry a definuje rozsah adopcie cloudu. Jej výstupom môže byť napríklad implementácia public cloudu Amazon Web Services. Prostredníctvom cloudovej stratégie (Assessment, cestná mapa, transformácia, riadenie a optimalizácia) pristupujeme ku každému zákazníkovi individuálne tak, aby sme pre neho zvolili najvýhodnejší model, a to v nadväznosti na existujúcu infraštruktúru a jej utilizáciu. 

TCO kalkulácia

Súčasťou pre sales fázy je poskytovanie kompletného prehľadu TCO ponúkaného riešenia zákazníkovi.

Proof of Concept

Zákazníkom ponúkame tzv. PoC, ktorý simuluje správanie cloudového prostredia v AWS v najmenšom možnom rozsahu (s ohľadom na náklady) vhodnom pre následné testovanie finálneho riešenia v produkčnom prostredí.

Dizajn, architektúra a implementácia

Všetko nastaví podľa potrieb zákazníka vo väzbe na SLA, pridanú hodnotu atď. Následnú implementáciu zvoleného riešenia vykonáva náš partner a skúsený tím certifikovaných AWS solution architektov.

Optimalizácia cloudového prostredia

Zákazníci, ktorí už public cloud platformu využívajú, môžu vychádzať z našich poznatkov v oblasti optimalizácie nákladov v public cloude AWS, resp. utilizácie používaných služieb, hľadania ďalšej pridanej hodnoty a zníženia nákladov na prevádzku AWS platformy.

Rýchle dodanie tovaru do 24 hodín
Takmer celý sortiment skladom
Pozitívne referencie od našich zákazníkov
Garancia originality našich produktov
WHATisIT s. r. o., Klincová 37, Bratislava 821 08, 0918392450, info@whatisit.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info